Pentru alte informatii contactati-ne la telefoanele:

0746.119700

Testare si evaluare psihologica

Examinarea psihologica presupune colectarea informatiilor despre clienti in scopul identificarii gradului de adecvare intr-un loc de munca sau pentru o activitate.

Examinarea poate include: teste creion-hartie si pe calculator prin care sunt obtinute, intr-un timp relativ scurt, informatii precise, cuantificabile si obiective despre caracteristicile psihologice ale subiectului, interviul - prin care se aduna informatii privind istoria personala a acestuia si nu in ultimul rand observatia privind comportarea pe tot parcursul examinarii.

Rezultatele obtinute sunt confidentiale si se pot concretiza sub forma de avize, rapoarte, profiluri psihologice etc.

Cele mai solicitate tipuri de astfel de examinari sunt:

• examenul psihologic pentru obtinerea permisului de conducere auto (amatori/profesionisti)
  • examenul psihologic pentru angajarea pe post (exemplu: personal in vanzari, politie, call-center, telecomunicatii, IT, asigurari, guvern etc.)
  • examenul psihologic pentru confirmarea pe post (exemplu: examenul psihologic din cadrul controlului de medicina muncii)
  • examenul psihologic necesar obtinerii permisului de port-arma
  • alte examene psihologice obligatorii

Pentru mai multe informatii contactati-ne.